Živjo, sem Maja!

Opisati sebe je vedno najteže. In ker nisem vedela, kako naj se vam predstavim, sem svojemu dragemu pod nos pomolila list papirja in ga prosila, da napiše kaj si misli o meni. In res je napisal. Po alinejah, pozitivne in negativne lastnosti. Med drugim:

  • “polna pozitivne energije in daješ človeku občutek umirjenosti v stresnih situacijah;
  • imaš nepojmljivo veliko volje do kreativnega dela po “dojenju” 3 otrok;
  • dobra in potrpežljiva;
  • vedno bolje kuhaš;
  • težko te je premakniti iz tvojih privzgojenih ritualov;
  • nervozna ob lakoti (kaj bomo jedli in kdaj);
  • ko se razjeziš se ti je težko opravičiti”

Hm… no to je dobesedni prepis njegovih besed. Seveda bi se dalo o vsaki alineji še in še razpravljati … ampak ne. Pustila bom tako kot je, iskreno. Po toliko letih se zares dobro poznava in sva drug drugemu v največjo oporo. Tudi pri vzgoji najinih dveh sinkov. Prvi naju je osrečil leta 2013, tri leta kasneje pa še drugi.

Moji fantje so moja sreča.

Partner Jure in dva sinčka, Val in Tin, ob katerih sem na življenje začela gledati s popolnoma drugačne perspektive. Hvaležna sem za vsak lep ali včasih naporen dan s svojo družino in si sploh ne morem predstavljati življenja brez njih.

Kaj imam rada?

Poleg nasmeha svojih otrok in partnerjevega objema: svoje starše, družbo prijateljev, lepe razglede, morje, Paris, kavo iz proje in dobre sire v kombinaciji z izbranim belim vinom. Sem navdušenka nad športom z veliko željo in vedno premalo časa. “Fanica” Rogerja Federerja.

Uživam v ustvarjanju in rada se soočam s poslovnimi izzivi. V mojih mislih nastane na tisoče idej, zato imam blokec in pisalo vedno kje v bližini.

In rada pišem. Ne znam risati in moj rokopis ne izgleda nič kaj estetsko, kljub temu pa uživam v pisanju. V tej smeri sem izbrala tudi svojo poklicno pot.

Za dušo pa nastaja ta blog.

Obožujem večere, ko moja družinica zaspi, takrat odprem svoj blokec in ustvarjam. Tudi zapise, ki jih lahko prebirate na teh straneh …

In kaj želim, da “odnesete” z mojega bloga? Predvsem uporabne vsebine na vaši najpomembnejši misiji v življenju: starševstu. Morda nasvet, zamisel, tolažbo, inspiracijo… vse kar vam bo v pomoč, da se na to misijo podate dobro pripravljeni, samozavestni in trdno prepričani v svoje odločitve.